Forside

Novo-Nordisk vinder FSR's regnskabspris 2015

Novo Nordisk bag årets bedste årsrapport 2015

 

Årsrapporten fra Novo Nordisk er en inspirationskilde for både danske og udenlandske selskaber. Derfor har dommerkomiteen valgt den som årets bedste blandt årsrapporterne fra de 140 største danske virksomheder.

Årsrapporten fra Novo Nordisk beskriver strategi og udvikling. Den giver en kort og præcis gennemgang af udviklingen i 2014 og forventningerne til 2015.  Dommerpanelet synes, at Novo Nordisk har udarbejdet en teknisk god årsrapport, som tjener som forbillede for andre. Der er god beskrivelse af, hvor langt man er nået med at få godkendt kommende produkter og de langsigtede mål for virksomheden.

Det er fjerde år i træk at DI og FSR – danske revisorer uddeler prisen. Det skete ved en konference i Industriens Hus onsdag eftermiddag.

CFO Jesper Brandgaard, Novo Nordisk:
”Vi er glade for at få denne anerkendelse af vores arbejde. Vi ønsker at give regnskabslæsere klar og konsistent kommunikation om, hvordan Novo Nordisk skaber værdi, og derfor bruger vi også kræfter på konstant at udvikle både ledelsesberetning og regnskab med øje for læserens informationsbehov, ændrede myndighedskrav og feedback som denne pris er et eksempel på."


Tilbage
Kategori: Generelt Skrevet af: admin sep 9, 2015