Forside

Pernille Erenbjerg,TDC A/S vinder C20+ regnskabspris


AA alumni var overordentlig flot repræsenteret ved uddelingen af PWC's C20+ regnskabspris for 2015 ved at arrangement der blev afholdt den 2 juni 2015

           - både som jury medlem og prismodtagere.

 

                                                                  Foto: Berlingske Tidende, 3 juni 2015

 

 

PwC har i snart mange år uddelt en C20+ Regnskabspris ved en (gratis!) konference, hvor der holdes andre gode indlæg før prisuddelingen.

Prisen blev i år uddelt den 2/6 2015 af en ”kompetent og uafhængig dommerkomité” på 7 medlemmer, herunder Bjørn Sibbern, adm. direktør for NASDAQ OMX, der begrundede valget af vinderne, og Lars Jønstrup Dollerup, Finansdirektør i Københavns Lufthavne A/S, der dog ikke var til stede.

Det var derimod Pernille Erenbjerg, som jeg fik en god snak med i pausen før prisuddelingen, og som efter pausen på vegne af TDC A/S modtog C20 Regnskabsprisen – og for resten holdt en flot takketale og også senere svarede fint på spørgsmål om betydningen af en sådan pris.

Regnskabsprisen+ uddeles til den blandt de 10 største ikke-noterede virksomheder, der aflægger årsrapport efter IFRS, og som udmærker sig særligt inden for de (af PwC) tre udvalgte temaer. Også her kunne jeg glæde mig over endnu en flot præs(en)tation, idet DONG energy vandt prisen – og takketalen blev holdt af Marianne Wiinholt. Dog ikke live, da hun åbenbart ikke havde mulighed for at deltage på dagen.

Men i en flot videooptagelse, hvor hun på formfuldendt dansk (selv om jeg ved, at jeg engang forbød en Marianne Bjerck at erstatte sit utroligt smukke norske med vores kedelige danske) fortalte om Dongs arbejde med årsregnskabet og deres målsætning om at vinde prisen – hvad de jo så også gjorde.

Som jeg skrev til Jesper og Per Erik mfl.:

 Man bliver jo helt stolt af sine gamle medarbejdere. Dejligt.

Hvortil Per Erik helt naturligt blot svarede:

Ja, både Pernille og Marianne var begge med i den årgang, som Kim Schlichter og jeg underviste i 1987 i Segovia. I øvrigt sammen med en masse andre talentfulde mennesker som f.eks. Lars Thinggaard - og ikke at forglemme, Jeanette Rivad og Jan S. Hansen, som har æren for vores fortsatte årlige reunions.

Mens Jesper svarede:

Enig. Og hvis du forfatter et indlæg kan jeg få det lagt på aa.dk.

Så det er hermed gjort.

Næste års pris uddeles den 2/6 2016, og man kan allerede nu tilmelde sig på PwCs hjemmeside, hvor der er et flot billede af Pernille – og også indslaget fra Marianne.

 Indlæg fra John Andersen, 3. juni 2015

C20 Regnskabsprisen+ blev afholdt den 2. juni 2015 hos PwC i Hellerup

Tilmeld dig C20+ Regnskabsprisen 2016


Tilbage
Kategori: Generelt Skrevet af: admin jun 4, 2015